sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Great weekend

Olipa piristävä viikonloppu pitkästä aikaa.

Perjantaina oli tarkotus lähtiä Ollin kans katsomaa kehuttua Jos Rakastat -elokuvaa vanhempien kans, mutta Ollia ei kiinnostanu lähtiä joten jäätiin sitte kotiin. Illalla mentii sitte ajelemaan kavereitten kans ja päädyttiin Vaasan ABC :lle syömää ja siä opittiin, että kannattaa juoda aina kuppi tyhjäksi :D ( käy muuten niin, että kaveri laittaa roskat kuppii ja voitte vain kuvitella mitä sille juomalle tapahtuu siä kupis ku roskat täyttää sen:D )

Lauantaina mentiin sitten isolla porukalla viettämään iltaa yhdelle nuorisoseuralle. Yläkerrassa oli esiintymässä Dacia ja Dcx ja alakerrassa oli disco. Kävi vain sääliksi esiintyjiä, koska oli vain niin vähän katsojia. :( Molemmat veti tosi hyvin.

Päälläni mulla oli Seppälästä ostetut tummat farkut, JC :stä ostetut kaksi toppia (tummansininen alla ja keltainen päällä), Veromodasta ostettu ruskea "tissivyö" sekä jaloissa mulla oli Aleksi 13 :sta ostetut mustat nilkkurit.

DCX


DACIA


Tänään sain aikaseks mentyä pihalle testaamaan uutta objektiiviani koiraani Leeviin, vieläpä jopa valoisalla. Muuten oonkin koko päivän vain vain katsellut tv :tä, tuijottaen tietokoneen ruutua ja syödensyödensyödensyöden ja vielä kerran syöden.








© Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti