tiistai 19. tammikuuta 2010

Vapaapäivän mietteitä

Tulipa vain mietityksi, että tällä hetkellä pyörii aika monta hyvää tv-sarjaa jota seurailen. Parhaimmat "löydöt" tai oikeastaan uutuudet ovat Flashforward (neloselta torstaisin) ja Täydellinen Muotokuva (subilta su).

 Flashforwardin alkujuoni (wikipediaa lainaten) on, että:
"Kaikki maailman ihmiset menettävät samalla hetkellä tajuntansa 137 sekunnin ajaksi. Tuona aikana he näkevät näyn siitä, miltä heidän elämänsä näyttää kuusi kuukautta myöhemmin. FBI alkaa agentti Mark Benfordin (Joseph Fiennes) johdolla tutkia, mikä ilmiön sai aikaan."

Täydellinen muotokuva on amerikkalainen realitysarja, jossa kymmenen amatöörivalokuvaajaa mittelee toisiaan vastaan 100 000 dollarin voittopotista sekä ammattilaisuran startista maailmankuulun muotikuvaajan Russell Jamesin johdolla.

Lisäksi seurannassani ovat myös Salatut elämät (ma-pe mtv3), Tunteet Pelissä (su subtv), Täydelliset Naiset (ma nelonen), Huippumalli Haussa (ma nelonen),  Unelmienpoikamies tyttö (ke nelonen).
X-Factor :han alkaa nyt sunnuntaina, niin sitä tulen varmaan todennäköisesti myös seuraamaan.

Onneksi on tallentava digiboksi, niin jos joku jää katsomatta, niin tietää aina, että se onneksi löytyy tallennettuna. ;)

- Ellu

2 kommenttia:

  1. Kui sä jaksat seurata noi montaa ohjelmaa... :)

    VastaaPoista
  2. Helposti :) Just rentoo ku tietää aina et joka päivä tulee jotain tv: stä ;)

    VastaaPoista