keskiviikko 20. lokakuuta 2010

I need more sleep

Maanantaina Henna tuli meille joskus 5-6 aikoihin ja siinä jutskailtiin kaikennäköstä ja päätettiin pelkästä mielenjohteesta lähtiä mökille, mikä ei ehkä loppupeleis ollut ihan niin hyvä idea, mutta oli meillä hauskaakin. :) Rennoissa vaatteissa ja meikittöminä mentiin.Tässä teille materiaalia sieltä jonkun verran!

 
 
 Kyllä kelpas olla :-)


Mökiltä tultuani oli H&M :n pakettikin ilmestynyt meille, mutta toinen mekoista ei kyllä sävähdyttänyt mua yhtään (liika suuri kaula-aukko) ja toinen oli sitte taas ylävartalosta liian kiree, takki oli aiva sopiva mutta äiti meinas että olis ollu paree olla yhtä kokoa suuree, että mahtuis sen allekki paremmin tavaraa kun tuo myötäili ihoa. Pitää vissiin pistää palautukseen ja tilata mekosta ja takista suuremmat koot. :) Vaatteiden sovittelun jälkeen kipitin samantien zumbaan ja illasta Olli tulikin meille katottiin leffaa nimeltä "100 Girls" fintv :ltä, mutta se yhtäkkiä sitte vain pätkäisi. Harmitti sillä oli aika hyvä leffa. :) Kateltiin sitten vain viimesimmät salkkarijaksot nauhalta ja painuttiin yöpuulle.

Tänään ois sitten vuorossa näyttösuunnitelman viimeistelyä ja tiedä mitä sitten.. liikeniskö vaikka Heidiltä mulle aikaa tjn. :)

Usher - Dj got us falling in love COVER

 

"Take a deep breath and remember; you were born into this world for some reason, maybe you're meant to do something. Don't give up. I can't promise you'll be powerful or perfect, but I can promise that for every step you trip on, someone will help you get through it."

2 kommenttia:

  1. Fintv on kyllä ärsyttävä siitä, että monet leffat pätkäsee tyyliin justihin ku olis kymmenen minuuttia aikaa.. :/ mutta saapahan kattoa ilmaaseksi! :DD

    VastaaPoista
  2. Jooh niin se siinä onkin just! :/ Ärsyttävää, mutta sentäs jotain hyvää toi ilmasuus:D

    VastaaPoista