sunnuntai 28. marraskuuta 2010

People only deserve a second chance if they learned from their first one.

Torstaina oltiin joku pari tuntia Know How -messuulla, eikä siellä kyllä oikeen mitää ollu, muutaku karkkia:D. Joku kuvauspiste siellä oli niin käytiin likkojen kans näpsämes parit kuvat.


Perjantaina matkasin Ollille ja käytiin hakemas Jani Kauhajoelta ja kävin samalla yllättämäs Mimmin.
Avasin oven niin Mimmi ja Riina varmaan ensin 5sek tuijotti mua "mitä ihmettä sä täälä teet" ilmeellä ja sitten ne syöksy halaamaan. :)
Mimmi päästi ihanasti kyyneleetki valloilleen, arvatkaa vain kuinka hyvälle siitä tuli kun toiset oli kaivannu sua ja oli niin ilosia tulostas. :)
Aiva sydäntä lämmitti eikä ois tehny mieli millää lähtiä sieltä. Sieltä jatkettiinkin sitten ajelemista, Olli ja Jani härnäs mua minkä vain suinki kerkes. :)

Eilisen eli lauantain asua.. 
takki H&M, kengät Andiamo, farkut Farkkushop
lapaset mumman tekemät, pipo GT, huivi Glitter
Etuhiuksiaki sais jo pikku hiljaa ruveta saksimaan, ei meinaa nähdä mitää enää :-)

Eilinen päivä menikin Jekan ja Erjan kans Ollin lähties töihin. Käytiin markkinoilla, joilla ei ollut yhtään mitään ja paettiin sitten ABC :lle -15 kylmyyttä. Tajua miten saatiin aikaseks yli 2h istuttua siellä:D
 Yksi lempinaisistani

Illasta palailtiinkiin Ollin kans meille, käytiin vuokraamas leffa ja äiti oli tehnyt pitsaa, nam. :)
 Leffa oli kyllä aika hulvaton, suosittelen katsomista jos musta komedia iskee. :D Juuri tässä kuussa ilmestynyt ärrälle.

"Peter Dinklage, Danny Glover, Martin Lawrence, James Marsden, Tracy Morgan, Chris Rock, Zoë Saldaña ja Luke Wilson tähdittävät hillitöntä mustaa komediaa, jossa hautajaisetkin ovat hauskat! Kun sekasortoisen perheen päänmies kuolee, hänen hautajaisistaan kehkeytyy todellinen farssi. Väärät vainajat, kiristys, säädyttömät paljastukset ja arkusta karkaileva ruumis ovat vain alkusoittoa - kun perheen luurangot alkavat tulla kaapista, helvetti on irti."


PS. 8-vuotias pikkusiskoni Ella oli aika suloinen tässä taannoin, antoi mulle "nimipäivä" lahjaksi muumitikkarin ja heitti mun pöydälle rypistetyn paperin istuessani koneella.
 Meillä on nimittäin tapana muistaa toistakin nimeä jollain pienellä, eli "Elina Katariina".


Alesha Dixon ft. Jay Sean - Every Little Part Of Me

..niin ja nyt voin vihdoin paljastaa mitä ostin Hennalle synttärilahjaksi kun se saa sen tänään vasta käsiinsä;p
 
30x40 m Canvastaulun musta ja siitä ittestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti