sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Silloin kun juodaan niin juodaan, ei tapella tai haasteta riitaa.

FRIDAY - shopping and party day!

Päivällä olin Marin kans kiertelemäs kauppoja, muttei mitään oikein tarttunut käteen, muuta kun aivan täydellisesti kaulakoruuni sopiva käsikoru. :)
Käytiin vähän itseämme myös lihottamassa

then friday evening/night photos.. oltiin juhlimassa Piialla sen 18vuotissynttäreitä :) Annettiin Piken kans sille lahjaksi lahjakortti kosmetologille ja Ollin kans skumppapullo, tykkäs kovaa:>

Kaks ihanaa, Laura ja Pike!
korut Glitter toppi ja hame H&M
Mirtsu ja Nappo söpöilee :)
Minä ja Juha!
Soile ja minä
Ratkiriemukasta, muistikuvia tästä ei löydy..

Harmittaa kyllä suunnattomasti kun Piian kameralla otettiin suurinosa kuvista ja nyt tänään sen kamera on takkuillu niin ei se oo saanu niitä koneelle. :x Siellä oli vaikka ja mitä hyviä kuvia.. damn!
..Ja mikä siinä on ku toiset yrittää olla vain aiva rauhas/sopia niin silti pitää haastaa riitaa/ruveta tappelemaan, ärsyttää.

SATURDAY - eating and boyfriend day

Veli ja sen tyttöystävä tulivat Espoosta lomalle meille, niin pöytä oli katettu vähän hienommaksi ja kynttilöitä sytyteltiin ympäri taloa.
Illasta lähdettiin Ollin kans niille, ajeltiin pari tuntia ja käytiin vuokraas ärrältä leffa, jonka kansien sisällä oli lopuks ihan väärä, joka oltiin jo nähty. :-) Pisti kyllä hieman vihaksi.
Tänään sitten tupruttikin taivaan täydeltä lunta, dislike.

..mutta asiasta viidenteen, äiti oli ostanut mulle kirpparilta ihan upouudet adidaksen kuteet zumbatunneilleni:).

Pitää kyllä kohta mennä jo nukkumaan, huomenna kunnon paluu arkeen. Nimittäin keskiviikkona loppui työharjottelu, vieläpä jopa kiitettävin arvosanoin, K3 tuli näytöstä. :) Turhaa stressasin.
PS. Tässä teille tosi hyvä uus bilebiisi! :>
Kat Deluna ft. Elephant Man - Oh Yeah (La La La)

PSPS. Käykää pistämäs lisää ehdotuksa tuohon edelliseen postaukseen eli tähän. Muutkin kuin kirjautuneet lukijat pystyvät myös kommentoida:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti