keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Mikäs sen mukavempaa kuin olla syytettynä asiasta mitä et ole edes tehnyt/sanonut.

 "I'm not perfect, i make mistakes, i hurt people, but when i say sorry, i mean it."

Voisin sano että viikko on alkanut erittäin uuvuttavasti. Päässä pyörii niin paljon ajatuksia ja ihmisiä ettei meinaa itsekkään pysyä niitten peräs. Postauksen otsikkokaan ei vois olla yhtää parempi. Mä niin "rakastan" ihmisiä, jotka kääntää sun puheet täysin päälaelleen tai edes puoliksi, suurentelee asiaa/asioita vielä omilla herkuillaan tai keksii vain lisää asioita muille kerrottavaksi romuttaakseen sut ittes vain. Ärsyttää myös miten sinisilmäisesti ihmiset uskovat asioita tietämättä oikeasti faktoja, ottaisivat ensin asioista selvää ennen kuin alkavat syyttelemään. Paras keino välttää tämä kaikki, on vain sulkea korvat ja pistää silmät kii, olla välittämättä. ..but easier said than done. :-)

"Älä itke sellaisen ihmisen takia, joka eivät itkisisi sinun takiasi."

..onneksi mulla on sellaisia ystäviä, jotka tukevat kun kaikki muu tuntuu kaatuvan niskaan. :-)

"Ihmisiä on kahta lajia. Ne, joiden kanssa on hauska puhua ja ne, joista on hauska puhua." 
Innostuin kuvaamaan Leeviä eilen maan ollessa niin valkea:>

Marin kans jo meinattiin tilata pari pvää sitten GT :ltä, mutta tuli vähä mutkia matkaan. Tänään sitten eksyin uudestaan sinne sivuille tylsyydessäni ja keräsin kivan kollaasin suosikeistani. Tahtoo!:>


 Tässä ois mun tän jakson lukkari! :P Sanoisinko ettei paha ollenkaan :D Tuossa torstaissa ei oo vaan mitää järkeä, taitaa tulla hieman poissaoloja siltä. Toivottavasti opettaja olis vaan mahdollisimman joustava aina maanantain ja tiistain kanssa sillä bussi lähtee siinä 10.40 ja seuraava vasta 13.10. :-)

Jessie J - Do It Like A Dude

2 kommenttia: