tiistai 2. marraskuuta 2010

Sen verran olen paskaa niskaani saanut, että olen kyllä onneni ansainnut.

Kiitos Fannylle haasteesta ja itse haastan Meijun, Lauran ja Linnean ! :)
Saa nähdä koska saan aikaseks tehtyä, mutta pistäkää vain ehdotuksia tuleen :>

Tinie Tempah - Written In The Stars (The Arcade Southside Remix)

8 kommenttia:

  1. noniiiin =) kuhan vaa pääsen kotiin nii laitan omaan blgiin tän :D kiva ku laitoit mulle, tää on ihan yli hauska haaste ::)

    VastaaPoista
  2. elikäs niitä kuvausehdotuksia:) se lempipaikka(joko kotona tai kodin ulkopuolella,miten vaa haluut), jokin minkä tekemistä inhoat, lempituoksu, jotain minkä ostamista kadut :D ja lempipuuhaa talvella.

    VastaaPoista
  3. hei tää nyt ei liity tähän postaukseen, mutta voisitko listata tänne vaikka taattuja tanssilattian täyttäviä bilepiisejä joiden mukana on hyvä tanssia ! <;

    ja kuvausehdotuksia sit aamupala, sun huone, näkymä ikkunastas heti aamulla, puhelimen ja koneen taustakuva, lemppari yksityiskohta sun huoneesta, lempi vaate ja hmm no tossahan noita tuliki ! ü

    VastaaPoista
  4. Laura: Eipä mitään ja kiitos postausehdotuksista! =)
    Eevi: Voi mikä ettei, mun lempi aihealueeni jopa vieläkin! :) Kiitos paljon myös ehdotuksista!

    VastaaPoista
  5. pakko munki on jtn ehdottaa:D lempipäivä tai lempijuhla esim juhannukset,joulut,vaput,synttärit yms:P. ja sit otat kuvan siitä mitä sulla ei viä oo mutta haluaasit palavasti sen ! jaja "jotain minkä olen tehnyt itse" mut ruoka ei käy! , "jotain minkä tekemistä vihaan" ja "esine joka on ollut minulle tärkeä pienenä"

    VastaaPoista
  6. miks oon anonyymi:D!? t. lauskiii :b

    VastaaPoista
  7. Allright! ;) Siks koska sä et oo rekistöröityny esim googletilin käyttäjäksi:D. Voin huomenna koulus näyttää, erittäin helppo juttu=)

    VastaaPoista
  8. No mäpä ehotan kans jotaki=) hmm... no sanotaan ny sit se lempipaikkasi kotona (sisällä ja ulkona) paikka missä leikit/vietit aikaa eniten lapsena, joku sun turhin ostos, lempiruoka ja ruoka jota inhoot :D JA HEI ! tee joku semmonen postaus missä näytät sun meikkilaukun sisällön ja sit et mikä on sun semmonen perusmeikki=) olis ylikiva ! t. miltsumaltsu <:

    VastaaPoista