keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Lost my boyfriend. If you find him or look-alike please contact me

Hihii, vihdoin mun tilaama pakettini saapui. Tilasin sen joulun välipäivinä tältä saitilta. Siellä oli paljon muitakin makeita paitoja ja mm. iphoneen kuoria. Kuten arvata saattaa niin paketista kuoriutui tuo mahtava paita Ryan Goslingista. Siinä lukee "Lost my boyfriend. If you find him or look-alike please contact me". Törmäsin siihen kerran fb:ssä ja päätin, että haluan myös samanlaisen. Joulun aikaan oli onneksi tuotteilla pieni alennus, niin tuo paita postikuluineen maksoi n. 40e. Alapuolella olevat kyseiset ihanat huivit löysin Vilasta. Harmaavalkoisen puoleenhintaan ja tuon karvaisen normihintasena, johon ihan tyystin ihastuin. Söpön valkoisen kimaltevan pipon löysin top-sporista alennettuun hintaan myöskin. Oli kyllä yhtä taistelua itsensä kanssa, etten ostanut mitään muuta kuin olin lähtenyt etsimään. Uuteen mustaan vyöhön kyllä sorruin ulkoasusteiden lisäksi. Lopuksi palkitsin itteni subilla. Hyvä fiilis tästä päivästä. :)
Jekka oli mun luona yötä la-ma ajan ja sain vihdoin annettua hänelle tuon joululahjaksi teettämäni Chuck Bass pussilakanan. ;) Teetin ne täällä. Pussilakanalle tuli hintaa 110e postikuluineen, joten maksettiin se kolmeen pekkaan Jekan siskon ja ystävän Miksun kanssa. Oli ihana nähdä tuo hymy mun lempitytön kasvoilla. :) Käytiin elokuvissa katsomassa se The Wolf of Wall Street ja pidin kyllä kovasti siitä. Se oli mulle pisin leffa Titanicin jälkeen. Taru Sormusten Herran trilogioita en laske tähän.. :D Se kesti n. 3h ja sai kyllä nauraa jatkuvasti. Tässä alapuolella yksi lempikohtauksistani..

10 kommenttia:

  1. voikun kiva tuo pussilakana :) koska näette seuraavan kerran Jekan kanssa? ja mitä sait häneltä joululahjaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö, tykkään kovasti itekkin :) Tulee harmi vain ite nukuttua isommalla peitolle, niin ei voi teettää itselle tuollaista:D Varmasti parin viikon päästä mun synttäreiden aikaan. Sain mm. Pentikistä ostettuja mukeja :)

      Poista
  2. koska juhlit synttäreitäsi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 29.1 virallinen päivä, mutta vklpuna sitten :)

      Poista
  3. Mikä ton " jekan " oikee nimi on? :) onko sulla ja tolla jekalla juttua kenenkää kanssa? :)

    VastaaPoista
  4. juhlitko perjantaina vai lauantaina? :) ja missä ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina :) Ainakin alotellaan täällä mun kämpillä ensin ja sitten jatketaan johonkin baariin.

      Poista
  5. ketä kaikkia teitä on tulossa? :)

    VastaaPoista