maanantai 23. elokuuta 2010

Blockfest 2010

Ollu vähä kiirettä/laiskuutta ilmassa, joten en oo postannu nyt pariin päivään mitään. Lauantaina meni siellä festarilla nimittäin ja eilinen päivä vain löhötes lenssun kourissa.

Paita H&M
Vyö H&M
Housut H&M
Kengät Cittari
Perjantaina kuitenkin käytiin kattomas se "Sisko Tahtoisin Jäädä" ja oli kyllä kieltämättä ihan hyvä :) Ei ehkä ollut ihan sellainen mitä odotin, kävi hermoille se toinen likka, mutta oli tuo ainakin parempi kuin "Kielletty Hedelmä".

Lauantai aamusta lähdettiin Jennin kans kohti Tamperetta. Meidän lähtö vähän viivästyi niin ettei keretty lippujakaan ostaa vasta kun junasta. :Dd jepjep. Just ku päästiin junaan niin se lähti, eikä tietenkää löytynyt enää istumapaikkoja, niin jouduttiin istua ravintolavaunus.
 T-Paita Veromoda
Huppari Jim&Jill
Farkut H&M
Kengät TopSport
 Cheekkiä, Meissiä, Brädiä, TS :sää jne.
Oltiin siinä 10 aikaan Tampereella ja käytiin syömässä ennen kuin mentiin jonottaan. Kello 12 aukes ovet ja päästiin toiseen riviin. Jennin teki niin huonoa (lenssua), että se meni katsomoon istumaan ja mä jäin yksin hillumaan sitten, mutta onneks rohkeana tutustuin uusiin tyyppeihin niin ei tarttenut yksin fiilistellä. Ittellä kyllä kans pakkas lenssu vähä kiusootella, mutta särkylääkkeillä mentiin. Sain ihanasti vesipullostakin päähän kun yritin sitä epätoivoosesti kiinni, niin se korkkipää just vielä. :) Kiva kuhmu nyt päässä.

Mikael Gabriel oli jälleen aivan ihana! ..ja rakastuin tyyyystin Milos Rosas :een. Niitten kahden esittämä "Universe" oli aivan mahtavaa settiä, vielä sitä ei ole vain virallisesti julkaistu. Youtube :sta vain löytyy pieni pätkä.
Timi Lexikon veti myös ihan mahtavan shown! Harmitti vain kun en oikein ollut kuullut montaa biisiä tältä. Reivaa oli ehdottomasti paras veto! PS. Ennoo ikinä kuullut ketään suomalaista, joka räppäis yhtä nopeeta ku tää tai puhuis. :D Ihan järjetöntä
Kymppilinja oli aiva HELVETIN hyvä! rakastuin vain entistä enemmän

Muista mulla ei tainnutkaan olla oikeen kuvia, mutta etenkin Veljenpojat, Lord Est, Kymppilinja, Adam Tensta ja Rähinä Live vetivät ihan sika hyvät keikat! Cheekiltä en nimittäin kuunnellut kun vain pari biisiä, että kerettiin junaan.








Eilenhän ei oikein tapahtunut mitään erikoista, muuta kun illasta haettiin ollin kans sipsiä ja dippiä + vuokrattii elokuva ärrältä, joka oli ihan hyvä. :)
Tänään en raaskinut mennä kouluun vielä kun oli niin huono olo, mutta eiköhän tää tästä. Aamulla tapahtu vain pikku damagea.. :d Olli oli unissaa pistäny vahingos mun vesikuppiin uuden puhelimensa :)))) hienoa

Jos nyt liikkuisi tv :n vietäville ja kävisi vuokraamassa vaikka jonku leffan ärrältä kun on vielä 2e vuokrauspvä. :)

- Ellu kuittaa

 Uniikki - Rähinärakkautta

2 kommenttia:

  1. vooih ku rupes tekeen mieli et ois pitäny tulla kans tonne blockfesteille ku luin tätä päivitystä mut se on myöhästä ny :D ensvuonna sitte;)! mun ja tarunhan oli tarkootus mennä summer uppii mut sit mä pääsinki sinne riparille nii se jäi välistä ja sit oli vähä mieles kans toi blockfest mut se sitte jäi ..:D

    VastaaPoista
  2. No joo vähä myöhästä mutta ens vuonna tosiaan sitte ;) kannattaa! vuosi vuodelta vian parantunu :) Niinjoo teillä oli se suuntana, no ens vuonna uudet kujeet :)

    VastaaPoista