keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Että mä rakastan kesää

Mulla on ollu koko päivän reisilihakset niin jumis ettei tosikaa. Eilinen zumba teki tehtävänsä, en nimittäin jaksanu/muistanu venytellä ollenkaa jälkeenpäin enkä ennen, tyhmäminä.

Masenti kyllä niin asenteella koulus, ei ollut kun vain 2h koulua ja seki pelattiin ulkona futista ja eiköhän siinä samalla tullu vähemmän kivat rajat topista. Jouduttiin odottaa jälleen 1,5 h linkkaa, mutta se aika meni onneks koulus syödes ja koulun portailla arskaa ottaes. Ihanan lämmin päivä taas, kumpa nää vain jatkuis ja jatkuis!

Tapahtu siinä lähtiessä pysäkillekkin niin nolo juttu:D! ..edellistä noloottelu kertaa en ees muista, että tais olla jo aikaki. Olin jotenkin jännästi säätänyt sen mun t-paidan kans niin, että se oli kuin tuubitoppi mulle ja sitte yritin saada niitä hihoja takaisin paikoillee niin että tissiki välillä vilahteli. Katoin vain nopeesti joo ettei pihas näy ketää eikä parkkipaikoil kun aloin säätämään sen paidan kans, niin eiköhän sitten joku auto piippaa just ja autos istu jotain kaks nuorta latinolaista poikaa. Hävetys :) Pitää kyllä kattoo vähä paremmin ens kerralla niitten autojenkin sisältä, ettei vain kukaa oo näkemäs:D

..Kivasti odoteltiin sitten siinä pysäkillä ainakin 30min sitä linkkaa, ei ollenkaa ollu joo toki myöhässä. :-) Selitteli vaan, että oli jäänyt vähä puhumaan lätkästä muitten miesten kans ja plapla. Sitten ei onneksi menty Maalahden kautta, koska sieltä olisi ollut pitempi, joten oikaistiin, mutta sitten YLLÄTYS sille tuli puhelu ja meidän piti kääntyä takaisin, koska se oli muuttanut reittiä, niin yksi nainen oli jäänyt tyhjänpanttina yhdelle pysäkille. Kello oli 13.45 kun se nainen pysähty kyytiin ja oltais oltu jo siinä vaihees 15min matkan pääs kotoa, jos oltais päästy lähtemään aikataulun mukaan, mutta ei. Ärsytti niin lujaa, mutta onneksi se sitten matkalla oikaisi vielä sen verran, ettei kierretty sivukyliä lainkaan vaan mentiin suoraa, thank god! Eli oltiin matkahuollos 14.25 ja normaalisti oltais oltu 14.02.

Kotona ohjelmaani kuului 2h arskan ottoa ja altaassa pulahtaminen (voin kertoa, että kylmää oli!)


Puoli kuudelta lähettiinkin Sällille (paikalliselle uima-ranalle) jutustelee ja istuskelee vaan Piian ja Piken kans.
Mun olis tehnyt mieli niin kovaa mennä uimaan, mutta Pikellä ei ollut uikkareita eikä Piia olisi voinut muutenkaan tulla, koska se oli hieman kipeenä, eikä mua huvittanu yksin mennä.

PS. Piialla oli tosi kiva uus punertava tukka! :)

Toppi Gina Tricot
Shortsit Markkinat
Kengät Cittari

Matisse - Better Than Her (Mixin Marc Tony Svejda Radio Mix)

- Ellu kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti