keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kaikki hyvin tänään

Fiilis on ihan mahtava! Äiti sai tilattua ne liput ja tällä hetkellä ne odottaa kiltisti sähköpostissa tulostamista ;)

Hiukan oon muuten puhkinut tnä, kun oltiin liikunnasta tenniscenterillä, nimittäin meillä oli soutuspinning testi ja meistä pääsi 10 minuutissa yli 2000 vain viisi tyttöä ja olin niistä neljäs! ;) Sain nimittäin 2016 ja parhain meistä tytöistä sai jtn päälle 2300. Siinä kuuden minuutin kohdalle teki jo kivasti tiukkaa ja 9 minuutin kohdalla oli pakko pistää spurtti päälle, että saisin enemmän kuin 2000 ja onneks onnistuin. ;) Nostatti sekin fiilistä, koska pääsin siihen mihin olin pyrkinyt!

"Missä tuntuu?
Soutuspinning on erinomaista ja monipuolista aerobista hikiliikuntaa, joka kohottaa kuntoa ja polttaa kaloreita. Kaikki suurimmat lihasryhmät työskentelevät, joten lihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät kauttaaltaan. Monipuolisuutensa johdosta soutuspinning on hyvää täydennystä harjoitteluun esimerksi talven vesisateiden häiritsemille hiihtäjille tai maratoonarien talviharjoitteluun."

Tulin koulusta joskus 3 maissa kotiin ja kuvailin hieman Onnia siinä ennen kuin menin sisälle.

Joskus 4 tuntia sitten olin katsomassa ystävieni kanssa yhtä taidetapahtumaa. Siellä oli yläastelaisten ja lukiolaisten käsi/kuvistöitä seinillä esillä, erilaisia musiikki esityksiä ja näytelmiä.

Nyt illasta sitten odottelin Ollia meille ja pistinkin viestiä, että onko se tulossa, mutta sanoi ettei tuu tänään. :( Ikävä olis!

 - Ellu

Secondhand Serenade - Fall for you (ihastuun tähän tänään)

2 kommenttia: