sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Pitbull Suomeen!


Arvatkaa vain onko mun pakko päästä tuonne! Pitbull on mun yks ehdottomista suosikki artisteistani. Olin liian myöhässä asialla viimeksi kun Pitbull oli Suomessa, niin jäivät sitten liput saamatta. Jos tällä kertaa vaikka sitten nappais paremmin! Voisin vaikka jättää provinssiin menon väliin ennemmin kuin tämän! Pakko sitä rahaakin on vähä säästellä ja jostain siis menemisiä karsia. Kunhan nyt saisin kaverin vain sitten jostain..


"Latino-hip-hopin tähti Pitbull saapuu esiintymään Suomeen kesällä. Hänet nähdään Helsingin Rautatientorilla keskiviikkona 7. heinäkuuta järjestettävässä ulkoilmakonsertissa.
Kyseessä on tähden toinen vierailu Suomeen. Viimeksi Pitbull esiintyi loppuunmyydyllä The Circus -klubilla maaliskuussa.

Kuubalaiseen perheeseen syntynyt, Miamista kotoisin oleva Pitbull tunnetaan I Know You Want Me, Hotel Room Service ja Shut It Down -kappaleistaan. Mukanaan konserttiin hän tuo oman yhtyeensä. Pitbull julkaisee vielä tänä vuonna kaksi uutta albumia. Toukokuussa julkaistavan espanjankielisen Armando -albumin lisäksi vielä nimeämätön englanninkielinen albumi julkaistaan myöhemmin kesällä.

Ennen Pitbullin esiintymistä Rautatientorin lavalla nähdään kotimaiset Fintelligens ja Norlan. Mahdollisista lisäesiintyjistä tiedotetaan myöhemmin."

Konsertti on sallittu kaikenikäisille, mutta paikalla on erillinen anniskelualue yli 18-vuotiaille. Liput tulevat myyntiin nyt tulevana keskiviikkona 5.5 ja lippujen hinta on 39e.

Pari mun lempi biisiä :

 Pitbull - Shut it down


Pitbull - Move Shake Drop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti