sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Summer is crazy

Tän näkösenä lähdin Lauralle silloin perjantaina.. (topit JC ja H&M, huivista ei tietoa, takki Farkkushoppi ja farkut Seppälä)

- Oli tosi kiva ilta, vaikka olinkin selvinpäin! :) Ei kyllä haitannut mun menoa yhtää ja hauskaa oli! Saipahan katsoa vierestä vain muiden sekoilua ja kuvailla.

Tässä teille hieman kuvamateriaalia:
 
Aurinko riitti koko illaksi (tykkään itse tästä kuvasta)
Laura itse oikeassa reunasta ja muuta porukkaa
Kimi ja Peter, joka putsailee Kimin farkkuja punamaalista :D
Meidän pojkarnat (tuosta seinästä melkein kaikkien vaatteet värjääntyivätkin ^)
Jenni ja Henna söpöilee

Minä ja Pike
Ekku ja Pike vähä söpöilee 

Lauantaihin oli kyllä niin mahtava herätä, kun sai herätä kainalosta ja auringon säteet tulivat suoraan kasvoille pimennysverhon takaa ja tiesi heti, että siellä odottaa ihana auringonotto keli! ;) Olli lähti siinä päivällä ja sukelsin sitten bikineihini ja menin auttamaan porukoita altaan täytössä/laittamisessa.

Vähän valoa kansalle
Uima-altaan laitto vielä hieman vaiheessa..
Ella ja Susanna halusivat jo vähän vilvoitella, vaikka vettä ei ollutkaan kun vasta vähän pohjalla
Ylex :n soidessa..
..otin aurinkoa
 ..suojaten tietysti itseäni
..ja juoden kylmää kokista.
Leevikin oli päättänyt tulla palvomaan aurinkoa

Sitten myöhemmin päivällä annettiin äidille vähän myöhäinen äitienpäivälahja (postin vika ;sp). Olin tehnyt sille nimittäin sellainen valokuvakirjan extrafilmin sivuilla, jossa oli kuvia äidille läheisistä ihmistä, kuten meidän perheestä. Tykkäsi kovasti! :) Sain tämän vielä aika kohtalaisen halvalla, koska mulle tuli sähköpostiin tuollainen alennuskoodi, jolla sai tilattua tuon puoleenhintaan. :) Loppuhinnaksi tuli postikuluineen n. 13e

Illalla sitten olin paikallisella uima-rannalla viettämäs iltaa ystävieni kans, selvinpäin jälleen tietysti, koska otin kamerankin mukaan. Rannalta Olli haki mut sitten ja käytiin meillä ja lähdettiin meidän yhden kaverin 18-vuotis synttäribileisiin.
Juopuneita ystäviäni
 
Minä, Pike ja Laura
 
Janne ja Toni homoilee
..Sitte täs on vähä illan henuuttajia ;p

Erittäin mukava "loma" ollut! :-) Tekemistä riittänyt sopivasti jokaikislle päivälle. Ihanaa kun mulla on näin paljon ystäviä ja vielä hyviä sellaisia! :)

..mutta jos hipsisin tästä koneelta pois jännittään X Factorin tuloksia Ollin viekkuun ja kertoisin tästä päivästä vasta huomenna sitten kun on paremmin aikaa.

- Ellu

Tulee ihana kesäfiilis tästä biisistä!

Alexia - The summer is crazy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti