keskiviikko 19. toukokuuta 2010

It's Raining Men

Voikun tänään on ollut kiva päivä! Aamusta pelattiin ulkona futista liikunnas ja sitten mentiin pelaan Paintballia. Pelattiin tytöt + 1 poika vs. pojat, eka peli meni tasan (Fian kans oltiin viimesinä siinä Anssia ja Jaria vastaan) ja toinen peli sitten hävittiin (multa loppu panokset kesken, vitutti :-)) ja sitten viimesenä oli lipunryöstö, joka me myös mokattiin kyllä ihan tuomarin virheestä, kun ei keskeyttänyt peli sillä välin kun korjas mun asetta sillä se oli jumittunut. Oli kyllä tosi kivaa ja kannatti onneks kokeilla, kun en aluks meinannut uskaltaa mennä, koska ajattelin että se sattuu niin palio, mutta ei muhun loppupeleis ees osunu ykskää missää vaihees! ;) Mä kyllä sain "tapettua" monta, jee:)!


Mua kyllä vain masensi tosi hirveesti se, kun tulin kotiin ja vaihdoin bikinit päälle ajatuksena mennä ottamaan aurinkoa, mutta eiköhän kun avasin terassin oven, niin samantien alkanut satamaan kaatamalla vettä, kiitos vain. :)
Ukkonenki jyrisi tosi kovaa ja kauan, meinasin kuolla ihan tekemisen puutteeseen, koska ei edes tv :tä pystynyt katsoa tai koneella olla. Siinä samalla tulikin mietittyä, että miten ne kaikki muut ihmiset on pärjänneet silloin kun ei ollut minkäänlaisia elektronisialaitteita.. :D Tää on tätä nykyaikaa..

Kuudelta alkokin sitten tän kevään viimeinen zumba, harmi. Oli kyllä tosi hyvä tunti ja viimeinen biisi mikä vedettiin oli tosi hassu, nimittäin Madagaskarista se "Mä tahtoo veivaa". :D Tulomatkalla saatiin sitten Hapsun kans loisto idea, että mentäis meidän omalla kaveriporukalla (meitä likkoja + poikaystävät jne.) pelaa paintball :ia jonnekkin. Toivottavasti saadaan toteutettua tuo, nimittäin se olis aivan mahtavaa! Rakastuin täysin tuohon lajiin tänä päivänä♥ 

David Guetta & Afrojack - Louder Than Words
 

Ne-Yo - Halo

- Ellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti